Skip to content
Search for...
Choose Language
Choose Language
Search for...
Navigation Menu
Vishnu – விஷ்ணு
Bhaja Govindam in Tamil – பஜ⁴ கோ³வின்த³ம் பஜ⁴ கோ³வின்த³ம்
Vishnu - விஷ்ணு
Narayana Stotram in Tamil – ஶ்ரீ நாராயண ஸ்தோத்ரம்
Vishnu - விஷ்ணு
Garuda Gamana Tava Lyrics in Tamil – கருடகமன தவ
Vishnu - விஷ்ணு
Ranganatha Ashtottara Shatanamavali in Tamil – ஶ்ரீ ரங்கநாதா அஷ்டோத்தரனாமாவளி꞉
Vishnu - விஷ்ணு
Vishnu Shatanama Stotram in Tamil – ஶ்ரீ விஷ்ணு ஶதனாம ஸ்தோத்ரம்
Vishnu - விஷ்ணு
Lakshmi Narayana Ashtakam in Tamil – ஶ்ரீ லக்ஷ்மீநாராயணாஷ்டகம்
Vishnu - விஷ்ணு
Jagannatha Panchakam in Tamil – ஶ்ரீ ஜக³ந்நாத² பஞ்சகம்
Vishnu - விஷ்ணு
Ranganatha Ashtakam in Tamil – ஶ்ரீ ரங்கனாதாஷ்டகம்
Vishnu - விஷ்ணு
Apamarjana Stotram in Tamil – அபாமார்ஜன ஸ்தோத்ரம்
Vishnu - விஷ்ணு
Daya Satakam in Tamil – த³யா ஶதகம்
Venkateswara - வெங்கடேஸ்வர
,
Vishnu - விஷ்ணு
Dasavatara Stotram in Tamil – த³ஶாவதார ஸ்தோத்ரம்
Vishnu - விஷ்ணு
Varaha Stotram in Tamil – ஶ்ரீ வராஹ ஸ்தோத்ரம்
Vishnu - விஷ்ணு
Varaha Kavacham in Tamil – ஶ்ரீ வராஹ கவசம்
Vishnu - விஷ்ணு
Panchayudha Stotram in Tamil – பஞ்சாயுத ஸ்தோத்ரம்
Vishnu - விஷ்ணு
Jagannatha Ashtakam in Tamil – ஶ்ரீ ஜகன்னாதாஷ்டகம்
Vishnu - விஷ்ணு
Narayana Upanishad in Tamil – நாராயணோபனிஷத்
Vishnu - விஷ்ணு
Narayana Suktam in Tamil – நாராயண ஸூக்தம்
Veda Suktam - வேத சூக்தம்
,
Vishnu - விஷ்ணு
Sri Hari Stotram in Tamil – ஶ்ரீ ஹரி ஸ்தோத்ரம்
Vishnu - விஷ்ணு
Tiruppavai in Tamil – திருப்பாவை
Venkateswara - வெங்கடேஸ்வர
,
Vishnu - விஷ்ணு
Purusha Suktam in Tamil – புருஷ ஸூக்தம்
Veda Suktam - வேத சூக்தம்
,
Vishnu - விஷ்ணு
Narayana Hrudaya Stotram in Tamil – ஶ்ரீ நாராயண ஹ்ருத³ய ஸ்தோத்ரம்
Vishnu - விஷ்ணு
Achyutashtakam in Tamil – அச்யுதாஷ்டகம்
Sri Krishna - ஶ்ரீ க்ருஷ்ண
,
Vishnu - விஷ்ணு
Garuda Dandakam in Tamil – ஶ்ரீ கருட தண்டகம்
Vishnu - விஷ்ணு
Hayagreeva Ashtottara Shatanamavali in Tamil – ஶ்ரீ ஹயக்³ரீவாஷ்டோத்தரஶதநாமாவளீ
Vishnu - விஷ்ணு
Hayagreevar Kavacham in Tamil – ஶ்ரீ ஹயக்ரீவர் கவசம்
Vishnu - விஷ்ணு
Hayagreevar Slokam – ஶ்ரீ ஹயக்ரீவ ஸ்லோகம்
Vishnu - விஷ்ணு
Narayana Kavacham in Tamil – நாராயண கவசம்
Vishnu - விஷ்ணு
1
2
அடுத்தது »
Bhakti Stotras, Songs, Pooja Items, etc
Subscribe to Bhaktinidhi
Subscribe
×
Choose Language
తెలుగు
தமிழ்
ಕನ್ನಡ
हिन्दी
English
मराठी
বাংলা
മലയാളം
×